понедельник, 3 июня 2013 г.

Рефлексія модуля 2


Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме проведення досліджень у начальній діяльності, розвиток мислення, появу мотивації до навчання, підвищення результатів навчання.

Інформація, яку я отримала в цьому модулі, допомогла мені впорядкувати те, що я вже знала про метод проектів, спрямувавши мою увагу на важливість самостійної роботи студентів.

Проекти надають широкі можливості для навчання: залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій і це важливо для їх подальшого життя.
Вважаю, що в учнів, які співпрацюють у малих групах при виконанні дослідницьких проектів, можуть бути сформовані не тільки навички самостійної дослідницької діяльності, а й уміння планувати власну діяльність, ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та аналізувати власну діяльність з метою її корекції.

1 комментарий:

  1. Те, що Ви зрозуміли переваги використання методу проектів (для проведення досліджень, розвитку мислення, появи мотивації тощо) - ми побачили з Вашого буклету. Дуже переконлива "агітка" за метод проектів вийшла)))

    ОтветитьУдалить